• Kaliteli LezzetlerUNT Tarım'ın Sizlere Sunduğu Çeşitli Ürünleri İnceleyin
  • Sağlığınız Güvence AltındaÖce Sağlık Felsefesiyle Çıktığımız Yolda Hep Sizlerleyiz.
  • Ürünlerde ÇeşitlilikFarklı Lezzetler mi Arıyorsunuz. O zaman Ürünlerimizi Mutlaka İnceleyin
  • ÇerezlerimizHem Leziz, Hem Taze...
  • Fıstıktan, Bedeme, Kajudan Antep Fıstığına Birçok Çeşit Sizleri Bekliyor
  • Yem ÜrünleriDane Yem, Değirmencilik Yemlerinden Küspeye Uzanan ve Her İhtiyaca Cevap Verecek Yemlerimizi İnceleyin
Kaliteli Lezzetler1 Sağlığınız Güvence Altında2 Ürünlerde Çeşitlilik3 Çerezlerimiz4 5 6 7 Yem Ürünleri8
Image Slider Module Joomla by WOWSlider.com v2.8
Bakliyat Grubu >>Aşurelik Buğday
 
   
 
Ambalaj : 750 g 800 g 850 g 900 g 1000 g
PP ÇUVAL Ambalaj 20 Kg 25 Kg 50 Kg

      Aşurelik buğday, daha çok aşure ayında kullanılmaktadır. Sert, durum, çakmak ve beyaz buğdaydan yapılmaktadır. İzmir, Konya, Şanlıurfa, Gaziantep buğdaylarından işlenen aşurelik buğday, tüketicinin tercihidir.
      Aşurelik Buğday yabancı madde, yabancı ot tohumları, taş, toprak, kavuz, sap, saman içermemelidir. Rutubet oranı, aşurelik buğday içinde önemlidir. Rutubet oranı %14´ten fazla olmamalıdır. Yumuşak ya da sert oluşuna bakılmadan, özellikleri incelenmeden alınan buğdaylarla yapılan aşurelikten sonuç alınmaz.
      Bu tür buğdaylar, sert durum buğdaylarından ucuzdur. Fiyatı etkileyen en önemli sebeplerden biri aşurelik buğdayın içerisindeki içi boş tanelerin, kırılmış tanelerin, arpa ve kavuzun varlığıdır.

 

Bakliyat Grubu   Çerez Grubu   Yem Grubu
Fasulye
Nohut
Bulgur
Pirinç
Barbunya
Mercimek
Diğer Ürünlerimiz
Antep Fıstığı Antep Fıstığı İç
Kabuklu Badem İç Badem Çiğ
Ay Çekirdeği Kabuklu Ceviz
İç Ceviz Kabuklu Fındık
İç Çiğ Fındık Kabuklu Yer Fıstığı
İç Yer Fıstığı Kaju
Dane Yemler

Bitkisel Yemler

Değirmencilik San. Yemleri